Mindfulness Amsterdam

Mindfulness workshops en trainingen in de regio Amsterdam

Ivanho geeft Mindfulness workshops en trainingen in de regio Amsterdam via TheMindBodyLAB.

TheMindBodyLAB gebruikt bewezen effectieve oefeningen uit de Mindfulness en verschillende meditatie en yoga stijlen die je te helpen op een prettige en gezonde manier met stress om te gaan op je werk en thuis.

Zitten is het nieuwe roken? Bewegen op het werk verhoogd hersenactiviteit en effectiviteit.

Omdat we in het dagelijks leven erg veel zitten legt TheMindBodyLAB naast de gerbruikelijke mindfulness zitmeditatie veel nadruk op bewegen op de werkplek met leuke, zeer effectieve, maar eenvoudige “yoga” bewegingsoefeningen. De oefeningen helpen stress los te maken en voor verbetering van bloedcirculatie en verhoogde hersenactiviateit. Voor meer info en boekingen mail: ivar@ivanhomassage.nl

Voorkom langdurig zitten

Werknemers zitten op een doordeweekse (werk)dag gemiddeld meer dan 10 uur. Langdurig zitten (sedentair gedrag) verhoogt niet alleen het risico op gezondheidsklachten, maar verhoogt ook de kans op ziekte en sterfte. Bovendien is het risico van langdurig zitten, onafhankelijk van aantal uren sporten en bewegen. Dus ook al sporten en bewegen werknemers voldoende in hun vrije tijd, er blijft een risico op gezondheidsklachten als ze te lang achtereen zitten. Daarom is het belangrijk om beweegmomenten in te lassen voor iedereen die door de dag heen regelmatig langer dan een half uur achter elkaar zit.

Bekijk de link van  de overheid: https://www.loketgezondleven.nl/gezond-werk/gezondheidsthemas/bewegen-en-werk

 

Opdrachtgevers  :
Salonized, Fusiref (TATA Steel), Gemeente Amsterdam, PR.CO, OmnicomPRgroup. TQ.

Mindfulness for Gemeente Amsterdam Hackathon