Over Ivanho Mindfulness & Massage

Ivanho Mindfulness & Massage is de eenmanszaak van Ivar van Hoorn.

Onder de naam  Ivanho Massage verzorgt Ivar stoelmassages en mindfulness coaching op het werk.

Ivar van Hoorn_stoelmassage-bedrijven

Naast mijn werk als free-lance stoelmasseur, werk ik als mindfulness coach, en fotograaf/kunstenaar.

Daarvoor werkte voor ca. 10 jaar met veel plezier als filmer. Ik kon er creatief mijn ei in kwijt en had leuke opdrachten. Bij dit werk hoorde natuurlijk wel de nodige deadlines. En na de schijnbaar noodzakelijke muisarm, rsi-schouder en  uiteindelijk de burn-out, moest de koers bij mij gewijzigd worden.

Ik ging me  bezighouden met diverse soorten yoga (met name Kum Nye), meditatie en mindfulness om mijn eigen lichaam en geest weer in balans te kunnen brengen en beter met werkstress om te kunnen gaan.

Omdat ik anderen om heen ook met soortgelijke problemen zag en het me leuk leek hun op deze wijze te kunnen helpen ben ik mij ook met massage bezig gaan houden.

Ik ben diverse stoelmassage cursussen gaan doen waaronder Thai Yoga Stoelmassage.

Omdat ik meer kennis en ervaring wilde opdoen met massage en over het menselijk lichaam (anatomie en fysiologie) heb ik in 2013 de opleiding Klassieke Massage bij het bekende Leffelaar Opleidingengevolgd.

Naast het stoelmasseren geef ik ook praktisch en gericht advies over hoe mensen zelf beter met spanning om kunnen gaan op de werkplek  d.m.v. eenvoudige yoga, mindfullness, ademhaling- en visualisatie oefeningen. Deze verzameling technieken noem ik de “TheMindBodyLAB”, omdat dit de twee belangrijkste app’s zijn die we hebben: ons lichaam en onze geest.

Momenteel richt ik mij zich vooral op mindfulness en stoelmassages bij bedrijven op locatie en evenementen.

Voor langere (min. 50 min. ) massages op de tafel kom ik ook bij particulieren langs.

Ivanho Mindfulness & Massage is lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseursbvs-logo